Minister Jan Jambon zet zijn nationale bezoekronde aan de hulpdiensten voort

Noodcentrale 112
Civiele Bescherming
Evenement
Op maandag 22 december heeft minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) ’s ochtends een bezoek gebracht aan het Hulpcentrum 112/100 van de provincie Henegouwen in Mons.
Bezoek van de minister, Jan Jambon aan de 100- en 112-centra van Bergen

Het doel van het bezoek was om de realiteit op het terrein van de hulpdiensten beter te begrijpen. Hij werd onthaald door een delegatie van de ACOD en heeft de vakbond uitgenodigd aan de overlegtafel.

Na zijn recente bezoeken aan de diensten van de Civiele Bescherming van zijn gemeente Brasschaat in de provincie Antwerpen en aan de brandweerkazerne van Eigenbrakel in Waals-Brabant, heeft Jan Jambon zijn nationale bezoekronde aan de hulpdiensten voortgezet en heeft hij een bezoek gebracht aan het Hulpcentrum 112/100 van de provincie Henegouwen in Mons.

"Het doel van mijn bezoek aan het terrein is om de realiteit van de veiligheidsberoepen beter te begrijpen", verklaarde Jan Jambon, die zijn nationale bezoekronde in 2015 zal voortzetten.  (Bron Belga)

De minister zal eind januari ook de eenheid van de Civiele Bescherming van Crisnée bezoeken om de nieuwe gebouwen feestelijk te openen.